info@wzcdebuurt.be
Contacteer ons:03/310 09 00
Opendeur

Op zondag 30 september nodigen we iedereen graag uit op het buurtfeest, het sluitstuk van het feestweekend ter gelegenheid van 5 jaar WZC De Buurt. We willen dit op een passende manier vieren met alle buren in samenwerking met verenigingen van Zoersel. We starten de dag met een uitgebreide brunch in onze feesttent op het Kermisplein van 10u30 tot 13u. In de namiddag staan er tal van activiteiten op het programma voor jong en oud zoals kinderanimatie, muziek en toneel, een culinaire straatje met Zoerselse hapjes en drankjes, een tentoonstelling en een fotozoektocht.

De opbrengst van het feestweekend gaat integraal naar de aankoop van een rolstoelfiets.

Om deel te nemen aan de brunch moet je vooraf inschrijven. Dit kan online via www.wzcdebuurt.be of mail naar Buurtfeest@wzcdebuurt.be of door onderstaand inschrijfstrookje te bezorgen aan het onthaal .

Opgelet je inschrijving is pas definitief na betaling ( 15 euro per persoon en 8 euro ≤ 8j). Betalen kan via rekeningnummer BE64 7310 2000 9152 (met vermelding: brunch 2018 + naam volgens de inschrijvingsstrook ) vóór 15 september 2018.

 

 

Formulier hier