info@wzcdebuurt.be
Contacteer ons:03/310 09 00

Zorg op maat, een warme thuis met de beste zorgen

Een gloednieuw huis

Ons nieuwe woonzorgcentrum De Buurt ligt pal in het dorpscentrum van Zoersel, tussen de Smissestraat en het Kermiplein. Door onze ligging maken we niet alleen deel uit van het dorpsleven, maar zijn we ook in staat heel veel leven in huis te halen. CC De Bijl, de markt, het dorpsplein,… zijn een boogscheut van ons verwijderd en hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat onze bewoners nog echt kunnen delen in het dorpsleven.

We bieden ondersteuning bij het welzijn, het wonen en de zorg van plus vijfenzestig-jarigen via het dagverzorgingscentrum, het kortverblijf en het residentieel verblijf. Het woonzorgcentrum De Buurt heeft een erkenning voor 82 woongelegenheden en bestaat uit vier woningenmet telkens een aparte naam: Kievit, Einhoven, Jukschot en Liefkenshoek. Geïnspireerd door de verschillende gehuchten van Zoersel. Daarnaast is er een centrum voor dagverzorging voor ouderen die nog thuis wonen.

Een thuis…

Het woonzorgcentrum wil een thuis zijn voor ouderen met een complexe, chronische lichamelijke zorgvraag of ouderen met dementie. Het huis bestaat uit vier wooneenheden voor telkens 20 bewoners waarbij de kleinschaligheid en huiselijkheid, naast de noodzakelijke zorg, primeren.

Inschrijven bewoners

Men kan zich inschrijven via onze 'contact'pagina.
Nadien zal vanuit de sociale dienst van het woonzorgcentrum contact worden genomen voor een eerste kennismaking. Alle praktische informatie wordt dan medegedeeld.